Åpne i nettleser
Invitasjon NVCA-Q onsdag 18. april 2018
 
 
 
 
Hege Skryseth, Kongsberg Digital

NVCA-Q: Digital industriell transformasjon med Hege Skryseth

Det kommer helt sikkert en tid der prat om digitalisering vil være helt avleggs, og digitalisering kun er en hygienefaktor. For allerede nå vil de færreste selskaper kunne klare seg uten en plan for hvordan de kan møte forventninger til digitalisering fra kunder, leverandører og eiere. Vi har invitert Hege Skryseth fra Kongsberg Gruppen, Maria Tallaksen fra Altor og Kristin Aamodt fra Statoil Technology Invest for å dele sine erfaringer og perspektiver.

Skryseth er Executive Vice President i Kongsberg Gruppen og president i Kongsberg Digital. Skryseth er også styremedlem i NHO og oppstartsselskapet eSmart Systems. Skryseth har tidligere vært sjef i Microsoft Norway og Geodata. 

På NVCA-Q skal hun snakke om digital transformasjon og erfaringene fra Kongsberg Gruppen. Etter innlegget hennes, blir det paneldiskusjon med partner i oppkjøpsfondet Altor, Maria Tallaksen, og managing partner i Statoil Technology Invest, Kristin Aamodt

Vi spør hva som er driverne for digital transformasjon i store, modne selskaper? Hvilken rolle kan ledelse, private equity- eiere eller en ventureinvestor spille i denne sammenhengen? Og hva med oppstartsselskaper? Er det noen endringer, som ny teknologi for eksempel, som må komme utenfra?

Det blir selvfølgelig anledning til å stille spørsmål, og vi håper på gode diskusjoner om de ulike måtene VC/PE-fond og corporates er drivere for digitalisering. 

Etterpå serveres det tapas, og vi får sjansen til å bli bedre kjent med nye og gamle bransjekolleger. 

  • Tid: Onsdag 18. april kl. 17.30 (Registrering fra kl. 17.15) 
  • Sted: Wikborg Rein, Dronning Mauds gate 11, kartOBS: Nye lokaler, inngang på hjørnet vis a vis Ruseløkka skole, ta heisen direkte opp i 11. etasje

Vi ser frem til å se deg - husk påmelding!

NVCA / Rikke

I samarbeid med Wikborg Rein 

 
 
 
 
 
 
 
 
NORSK VENTUREKAPITALFORENING, c/o Abelia, Næringslivets Hus, Middelthuns gate 27, 0368 OSLO
 
Endre dine opplysninger | Meld deg av e-postlisten